OrganisatieBrabantWonen

Adres

Graafseweg 294
5213 AS 's-Hertogenbosch

Website

www.brabantwonen.nl

Wie?

BrabantWonen wil als woningcorporatie een voortrekkersrol vervullen. In deze rol wil BrabantWonen samen met anderen de leefbaarheid van buurten verbeteren, goede voorzieningen voor zorg en welzijn realiseren en bewoners ondersteunen in hun persoonlijke groei. We herstructureren wijken en ontwikkelen nieuwbouw. Daarmee bieden we keuzevrijheid in kwalitatief goede en betaalbare woningen en woondiensten.

We verhuren, onderhouden, renoveren en bouwen. Met ruim 15.000 woningen, kantoren, winkels en garages in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss is ons aanbod breed en gevarieerd. Vanuit twee zelfstandige vestigingen en een centrale organisatie werken ruim 250 medewerkers samen met voornamelijk lokale partners aan een prettige woonomgeving voor onze bewoners.

Wat?

BrabantWonen is aanwezig op Droomstad Den Bosch om samen met de stad tot een gedragen ontwikkeling van de stad te komen. Daarom vragen we bewoners/organisaties om met ideeen te komen, feedback te geven en hun stem uit te brengen.

Waarom?

We hanteren vaak de slogan "samen hebben we de sleutel". Door het delen van plannen, het stellen van vragen en het betrekken van de inwoners van 's-Hertogenbosch weten we wat er leeft in de stad en ontstaan de beste ideeën.

Nieuws

Uitdagingen van BrabantWonen

Gearchiveerde Uitdagingen van BrabantWonen

Dromen van BrabantWonen

Uitgekomen Dromen

van BrabantWonen

Zij doen al mee!

Gemeente 's-Hertogenbosch
De Zorgzame Stad
Zayaz
BPD
BrabantWonen
Linc naar Zorg
Vivent
Huis73
Onderdeel van logo Droom van Nederland