OrganisatieDe Zorgzame Stad

Adres

Tramkade 24
5211 VB 's-Hertogenbosch

Website

dezorgzamestad.nl

Wie?

De Zorgzame Stad is de gemeenschappelijke Droom van het zorgnetwerk Zorgzaam 's-Hertogenbosch, Broed, Droomstad en vele andere sociaal betrokken partijen, ondernemers en bewoners die belang hechten aan zorgzaam zijn voor elkaar.

Wat?

De Zorgzame Stad biedt ruimte aan alle sociale initiatieven in de regio ‘s-Hertogenbosch om hun Droom voor de stad te delen en samen met de andere leden van het netwerk te realiseren. Van kleine buurtinitiatieven tot sociale ondernemers tot projecten van organisaties gericht op het vergroten van de gezondheid en het welzijn van de bewoners van 's-Hertogenbosch. Om zo veel mogelijk Dromen op te halen organiseren we via dit platform een Zorgzame Stad Challenge 2018. Deel jouw Droom via deze Droomlocatie van De Zorgzame Stad zodat anderen kunnen helpen bij het verwezenlijken!

Waarom?

Het doel van De Zorgzame Stad is om de verschillende initiatieven uit de gemeente een podium te bieden, mensen met elkaar te verbinden en op die manier bij te dragen aan Den Bosch als ‘De Zorgzame Stad’. De realisatie van de Dromen gaat sneller door samen met instellingen, bedrijven én bewoners te denken over en te werken aan gemeenschappelijke uitdagingen.

Om zo veel mogelijk Dromen op te halen organiseren we via dit platform een Zorgzame Stad Challenge 2018 en ook i.s.m. Broed een Broedweekend, waarin we de Dromen gaan waarmaken. Deel eerst jouw Droom via de Droomlocatie van De Zorgzame Stad zodat anderen erop kunnen stemmen en kunnen helpen bij het verwezenlijken ervan!

Volg ons

Contactpersoon Saskia Hairwassers

Dromer afbeelding

Beheerder van het Droomkanaal 'de Zorgzame Stad'. Neem vooral contact met mij op als je vragen hebt!

Nieuws

Uitdagingen van De Zorgzame Stad

Gearchiveerde Uitdagingen van De Zorgzame Stad

Dromen van De Zorgzame Stad

Uitgekomen Dromen

van De Zorgzame Stad

Zij doen al mee!

Gemeente 's-Hertogenbosch
De Zorgzame Stad
Zayaz
BPD
BrabantWonen
Linc naar Zorg
Vivent
Huis73
Onderdeel van logo Droom van Nederland