Onderdeel van logo Droom van Nederland
+ Voeg jouw Droom toe
Droomkanaal

De Zorgzame Stad

Adres Tramkade 2
5211 VB 's-Hertogenbosch

Wie?

De Zorgzame Stad is een initiatief van Zorgzaam 's-Hertogenbosch, Social Label, Broed en vele andere sociaal betrokken partijen en bewoners die belang hechten aan het zorgzaam zijn voor elkaar.

Wat?

De Zorgzame Stad biedt ruimte aan alle sociale initiatieven in de regio ‘s-Hertogenbosch om hun Droom voor de stad te presenteren en te realiseren. Van kleine buurtinitiatieven tot sociale ondernemers tot projecten van organisaties gericht op het vergroten van de gezondheid en het welzijn. Voeg je Droom toe aan de Droomlocatie van De Zorgzame Stad zodat anderen kunnen helpen bij het verwezenlijken ervan!

Waarom?

Doel van De Zorgzame Stad is om de verschillende initiatieven een podium te bieden, mensen met elkaar te verbinden en op die manier bij te dragen aan Den Bosch als ‘De Zorgzame Stad’. Heb jij een Droom voor de zorg in onze Droomstad Den Bosch? Voeg deze Droom dan toe aan de Droomlocatie van De Zorgzame Stad.

Deel je Droom online om het waarmaken te versnellen en/of kom langs op het event De Zorgzame Stad LIVE op 13 april. Aanmelden kan via: https://goo.gl/RZZefT

Volg ons

Contactpersoon:

Stijn van Kreij

Transitiemanager

svankreij@cello-zorg.nl
0611025133

Nieuws

Droomlocaties

van De Zorgzame Stad

Gearchiveerde Droomlocaties

van De Zorgzame Stad

Dromen

van De Zorgzame Stad

Uitgekomen Dromen

van De Zorgzame Stad

Zij doen al mee!

Gemeente 's-Hertogenbosch
Zayaz
De Innovatieve Stad
BPD
De Zorgzame Stad
BrabantWonen