Onderdeel van logo Droom van Nederland
+ Voeg jouw Droom toe
Droomkanaal

De Innovatieve Stad

Adres Graafsebaan 3
5248 JR Rosmalen
www.sparkcampus.nl

Wie?

SPARK is de innovatiecampus voor de gebouwde omgeving. Geen gewone campus, maar een plek waar versnelling ontstaat. Ideeën komen direct tot leven, zo kun je in ons lab je prototype maken, via onze events je netwerk versterken en met ons talentprogramma ervaring opdoen die je direct kan toepassen. Bedenken, maken en toepassen gaat bij ons hand in hand. Zo versnel je vernieuwing en breng je verandering direct in praktijk. Al deze kennis doen we op diezelfde campus op door living labs te faciliteren, tijdelijke studio’s op te zetten, start ups te huisvesten en onderwijs en onderzoek mogelijk te maken.

Wat?

Hoe ziet de innovatieve stad eruit? Hoe ontwikkelt zich de stad van de toekomst? Laat als echte maker de bewoners beleven hoe de stad groener, mooier en slimmer kan worden in de toekomst. Deel je droom, uitvinding of prototype op dit kanaal en versnel de vernieuwing in de stad.

Waarom?

Met droomkanaal ‘De Innovatieve Stad’ hoopt SPARK op extra stimulering van kennisdeling om zodoende innovaties te versnellen. Dit kanaal is een broedplaats en ontmoetingsplaats voor uitvinders, designers, doe-het-zelvers, ambachtslieden, bedrijven, wetenschappers, kunstenaars, hackers, softwareontwikkelaars, hobbyisten, nerds van de zolderkamer en alles wat er tussenin zit.

Contactpersoon:

Cassandra Vugts

info@sparkcampus.nl

Nieuws

Droomlocaties

van De Innovatieve Stad

Gearchiveerde Droomlocaties

van De Innovatieve Stad

Dromen

van De Innovatieve Stad

Uitgekomen Dromen

van De Innovatieve Stad

Zij doen al mee!

Gemeente 's-Hertogenbosch
Zayaz
De Innovatieve Stad
BPD
De Zorgzame Stad
BrabantWonen