OrganisatieBPD

Adres

Kronehoefstraat 72
5622 AC Eindhoven

Website

bpd.nl

Wie?

Velen kennen ons als Bouwfonds. Maar van die prachtige oer-Hollandse naam hebben we op 1 januari 2015 afscheid genomen. Vanaf dat moment heten we BPD, afgeleid van onze vroegere Europese holding Bouwfonds Property Development. Met deze meer internationale naam kunnen we beter uitdrukking geven aan onze huidige rol en positie als sterke Europese gebiedsontwikkelaar.

Wat?

Bij BPD willen we een bijdrage leveren aan het verwezenlijken van ‘living environments’, woon- en leefomgevingen die ook zelf leven. Waar de bebouwde omgeving en de natuur elkaar op een harmonieuze manier ontmoeten. Die rust, ruimte en geborgenheid bieden en als ontmoetingsplek ook activiteiten op straat aanmoedigen. We geloven in buurten en wijken die de bewoners en bezoekers welkom heten. Waar iedereen met veel plezier kan wonen en samen wonen.

Waarom?

Woonplezier is één van de belangrijkste ingrediënten van ons levensgeluk. Maar dat plezier vraagt om meer dan een woning. Het verlangt ook een leefomgeving waarin mensen zich net zo thuis, prettig en veilig voelen als in hun eigen huis. Die letterlijk toekomstwaarde heeft en decennia na de oplevering nog aantrekkelijk is voor nieuwe generaties. Daarom kijken we niet alleen ver vooruit, maar koesteren we ook wat al bestond. Bouwen is voortbouwen. In een levende omgeving proef je alle tijden.

Nieuws

Uitdagingen van BPD

Gearchiveerde Uitdagingen van BPD

Dromen van BPD

Uitgekomen Dromen

van BPD

Zij doen al mee!

Gemeente 's-Hertogenbosch
De Zorgzame Stad
Zayaz
BPD
BrabantWonen
Linc naar Zorg
Vivent
Huis73
Onderdeel van logo Droom van Nederland