Droomstad Den Bosch stopt per 1 februari 2022.

OrganisatieVivent

Adres

Vliertwijksestraat 369
5244 NJ Rosmalen

Website

www.vivent.nl

Wie?

Vivent is dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. We werken samen met mensen en organisaties in ons werkgebied om het mogelijk te maken dat iedereen elke dag het beste uit zijn dag kan halen. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, ‘s-Hertogenbosch, Meierijstad, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 medewerkers en ruim 800 vrijwilligers.

Wat?

Vivent vindt het belangrijk dat iedereen die we ontmoeten, cliënt, mantelzorger, collega, vrijwilliger, ketenpartner, leverancier of andere bezoeker zich welkom voelt. We zien de ander staan en tonen oprechte interesse in wie de ander is. Zo ontstaan mooie ontmoetingen. En zo willen we ook met elkaar samenwerken aan goede ideeën en plannen.

Waarom?

Als zorgorganisatie staan we middenin de samenleving en voelen we ons verbonden met het welzijn van de bewoners. Samen werken we eraan om altijd het beste uit de dag te halen. Daarbij zijn ieders ideeën, wensen, behoeften en plannen van harte welkom!

Nieuws

Uitdagingen van Vivent

Gearchiveerde Uitdagingen van Vivent

Dromen van Vivent

Uitgekomen Dromen

van Vivent

Zij doen al mee!

Gemeente 's-Hertogenbosch
De Zorgzame Stad
Zayaz
BPD
BrabantWonen
Linc naar Zorg
Vivent
Huis73
Onderdeel van logo Droom van Nederland