Uitdaging's-Hertogenbosch Centraal

Organisatie Gemeente 's-Hertogenbosch

Adres Markt 1
5211 SZ 's-Hertogenbosch

Beschikbaar van 16-10-2019

Wat?

Wat is jouw droom voor 's-Hertogenbosch? En hoe maken we die samen waar? Daar heb je vast beelden bij.

CAMPERTOUR
De komende weken staan we met een camper op verschillende plekken in ’s-Hertogenbosch. Om jouw beelden, wensen, zorgen en dromen over de toekomst van ’s-Hertogenbosch te horen. 

Want, deze gemeente is van ons allemaal. Het is een plek VOOR en VAN iedereen. En onze wens voor de toekomst is dat we ook een stad worden DOOR ons allemaal. Het is voor iedereen een plek om te wonen en om te werken, om op te groeien en oud te worden. De toekomst is van ons allemaal en we dragen er allemaal aan bij. 

Kijk voor meer informatie ook op www.shertogenboschcentraal.nl. 

Waarom?

Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor onze omgeving. We kunnen bijdragen en in beweging komen. Inwoners, ondernemers, scholen en maatschappelijke organisaties die ’s-Hertogenbosch samen vormgeven.

We willen graag met jullie nadenken over de toekomst van ’s-Hertogenbosch. Over verbinding, samenleven, de kracht van wijken en dorpen, de kwaliteit die we bieden. Vertel elkaar waar je trots op bent. Wat je wilt veranderen, en wat absoluut niet. Nu, maar ook nog in 2035.

Deze gesprekken tijdens de campertour maken deel uit van de eerste fase van dit traject. Tegelijkertijd werken we aan een ‘externe spiegel’ over ’s-Hertogenbosch aan de hand van data, trends en ontwikkelingen. Daarnaast zullen we gerichte gesprekken gaan voeren met verschillende partijen in de gemeente en sluiten we graag aan bij initiatieven en activiteiten in ’s-Hertogenbosch. Want alle inbreng en ideeën over de toekomst zijn welkom!

Laat jij jouw droom voor de toekomst hier achter?

Liever in gesprek? Data en locaties van de campertour vind je op www.shertogenboschcentraal.nl. 

+ Voeg jouw Droom over 's-Hertogenbosch Centraal toe
Goedkeuring door organisator vereist

Deze Uitdaging heeft geen kenmerken.

  • Goedkeuring
    Bij deze Uitdaging zal de eigenaar je Droom eerst goed moeten keuren voordat je Droom daadwerkelijk terugkomt op Droomstad.

Dromen

over 's-Hertogenbosch Centraal

Nieuws

Zij doen al mee!

Gemeente 's-Hertogenbosch
Zayaz
BPD
De Zorgzame Stad
BrabantWonen
Linc naar Zorg
Vivent
Huis73
Onderdeel van logo Droom van Nederland