Uniek en energiek!


Den Bosch heeft ze: bewoners, bedrijven en bestuurders met vernieuwende en inspirerende ideeën. Ideeën die de stad leuker, leefbaarder maar bovenal meer verbonden maken.

Durf te dromen


Droomstad Den Bosch biedt nu een online plek waar ideeën en Dromen voor iedereen te zien zijn. Een online plek waar je in één oogopslag kunt zien welke Dromen voor welke locaties in de stad zich op dat moment afspelen. Droomstad Den Bosch is een plek waar je de realisatie van jouw Dromen voor locaties in de stad kan versnellen en waar je kan bijdragen aan de realisatie van ideeën en Dromen van anderen.

stemmen

Vang de energie


Het unieke aan Droomstad Den Bosch is dat het meer dan een overzicht van ideeën en Dromen is. Sterker nog, nadat een te realiseren Droom op Droomstad Den Bosch geplaatst is, begint het eigenlijk pas!

Droomstad Den Bosch biedt de mogelijkheid om de energie rondom deze ideeën te vangen: hoeveel mensen geven hun stem, hoe vaak wordt het idee gedeeld, hoeveel feedback wordt er gegeven, hoeveel mensen zijn bereid te helpen bij de realisatie van het idee, hoeveel mensen willen op de hoogte blijven van de Droom.


Hoe meer energie er rondom jouw Droom ontstaat, des te groter de kans dat deze waarheid wordt.

Zij doen al mee!

Gemeente 's-Hertogenbosch
De Zorgzame Stad
Zayaz
BPD
BrabantWonen
Linc naar Zorg
Vivent
Huis73
Onderdeel van logo Droom van Nederland